• 08.09.2014, 07:57
Оценете
(0 глас/a)

Регистрация за Манта Модел Експо 2014

Вече е активна електронната форма за регистрация на участници и модели за Манта Модел Експо 2014 на адрес: http://expo.mantamodels.eu/. Изложбата ще се проведе от 20 до 22 септември 2014 във Велико Търново и е организирана съвместно от Манта Модел Клуб и Регионална народна библиотека "Петко Рачев Славейков" - В.Търново.


Както на самата форма за регистрация, така и на сайта сме посочили начини да се свържете с организаторите, ако имате някакви проблеми с регистрацията, но за всеки случай няколко пояснения:

- Първата стъпка е да се регистрирате като участник, като това става чрез избиране от менюто "Регистрация участник". Полетата отбелязани със '*' са задължителни за попълване. Регистрацията не изисква потвърждение или активация от администратор, т.е. веднага след завършване на регистрацията можете да регистрирате модели. Полето "Потребителско име" е задължително, с това потребителско име или посоченият e-mail ще можете да влизате във формата за регистрация по всяко време, а ако се регистрирате с потребителското име, което ползвате в моделистките форуми, то ще бъде отпечатано и на баджа, който ще получи всеки участник.

- След като вече имате валидна регистрация като участник можете да регистрирате вашите модели. Това става чрез избиране от менюто "Регистрация модели". Полетата отбелязани със '*' са задължителни за попълване. Няма ограничение за броя модели, които ще се регистрират. Не е задължително да регистрирате всички свои модели в една сесия, това можете да направите на няколко пъти, както ви е удобно. Във всеки един момент можете да редактирате данните за регистрираните модели или да изтриете някой от тях. В полето "Описание/Забележки" препоръчваме да попълните информация, която смятате че ще е интересна за зрителите - особености на прототипа или особености от процеса на моделиране.

- Информацията, която въведете за всеки модел ще бъде отпечатана на информационна табелка към него.

Тагове
  • Сподели
Към началото