• 15.06.2016, 21:03
Оценете
(1 глас/a)

Лятна сбирка на моделисти - Търговище 2016

Отново е лято, значи е време за "пържолена диорама"! Знаем че доста хора я очакват с нетърпение - кой заради срещите с приятели моделисти, кой заради мръвките и бирата.

За 6-та поредна година, сбирката ще е на хижа "Младост" до Търговище, на 02 юли 2016, събота, , а за проявилите желание - с продължение и на 3.07. Вече шестима колеги от "братството" са изявили желание за нощувка. Ако някой друг прояви желание за същото, моля да информира Мирослав Райчев ( moted ), за да може да запази стаи. Цената на легло за възрастен е 13лв.

Предполагаемо начало - между 9 и 10 часа, преди обяд. Продължителност - кой колкото издържи. Отбивката за село Разбойна е непосредствено до караулката преди влизането в Търговище идвайки от София. Разстоянието до хижата е към 12 км, пътя е приличен, даже доста.

Сайта на хижата, с карта: http://www.hija-mladost.com/prices.html. Ако в полето за търсене на Google maps въведете 43.192224,26.522284 ще откриете мястото, а с функцията street view може да разгледате мястото :).

С радост ще посрещнем всички, които имат възможност да се присъединят. Много от колегите идват със семействата си. Задавайте възникналите въпроси във форумите или на клубния e-mail: club@mantamodels.eu, ще отговорим оперативно. Ще сме благодарни, ако под някаква форма заявите участието си, за да сме подготвени с достатъчно количество диорамни материали :). С наближаване на датата ще бъде обявен сборен пункт на главния път за тези, които мислят че ще се затруднят с намирането на мястото.

Тагове
  • Сподели
Към началото