• 06.01.2014, 16:15
Оценете
(4 глас/a)

Среща на моделисти във Велико Търново' 2014

Зима е, време е за нова национална среща във Велико Търново. Тази година сбирката ще се състои на 1-ви Февруари (събота) 2014 г.

От Януари 2011 г. традиционно всяка зима във Велико Търново се събират ентусиасти моделисти и фенове на хобито от всички краища на България  и  си изкарваме страхотно в разговори за моделизъм, разглеждане на модели и всичко това подплатено с вкусни гозби и полято с... кой каквото харесва.

        
  Срещата през 2014  във Велико Търново ще се проведе на 1-ви Февруари 2014 г.  от 10:00 часа в Бирария SPS - Велико Търново и ще продължи толкова, колкото издържим. Запазените места са на втория етаж. На сайта на заведението има карта. .              Поканени са всички моделисти, които имат възможност да се присъединят. Целта на срещата е преди всичко прекарване на приятни часове в разговори около хобито съчетани с вкусни гастрономически и дегустаторски преживявания.

     Приветстват се носенето и показването на модели - завършени или в процес на изработка, незапочнати модели, интересни инструменти или консумативи. Ще има осигурено място и за демонстрации, всеки който желае може да покаже нещо.
Тагове
  • Сподели
Към началото