• 18.10.2013, 14:48
Оценете
(4 глас/a)

Манта Модел Експо 2013

Няколко месеца екипа по подготовката на Манта Модел Експо 2013 живя с предстоящото събитие. А колко неусетно отминаха двата дни в много приятни и интересни срещи и разговори с приятели и съмишленици, разговори със случайни посетители и моделисти от близо и далеч.


Съвсем накратко ще опитаме да обобщим с малко снимки случилото се:В изложбата взеха участие над 40 моделисти с над 300 модела. Снимки на почти всички от тях може да се видят в съответната галерия на сайта

През двата дни на изложбата непрекъснато функционираха няколко работни места за моделизъм. Емил Групчев, Красен Георгиев и Борислав Асенов показаха много разнообразни техники и прийоми, а Ивайло Врачански помагаше на младите моделисти в сглобяване на първите им модели.Всички моделисти - присъстващи и изпратили модели получиха сертификати за участие и скромен подарък от Манта Модел Клуб, а най-младите участници и материални награди. Някои от участниците:Зам. председателят на клуб "Стендов моделизъм - България" покани всички участници на предстоящата изложба в София и връчи на Манта Модел Клуб плакет "за успешно преследване на моделистките цели" за който отделно благодарим и ни натоварва с още по-голяма отговорност за в бъдеще.Дължим няколко благодарности - на домакините от библиотеката П.Р.Славейков - В.Търново за предоставените условия и съдействие, на всички участници моделисти и техните семейства, които отделиха време и средства, някои пропътуваха доста километри, на моделистите които не успяха да дойдат, но изпратиха свои модели за участие на колегите от другите два клуба - Модел Клуб Варна и Клуб "Стендов моделизъм-България" за тяхното чувствително участие, на HobbyCULT за възможността на място желаещите да си закупят модели (децата, а и техните татковци особено добре почувстваха присъствието) и на съратниците от Манта Модел Клуб за труда, който положиха за организацията на една успешна изложба.


Тагове
  • Сподели
Към началото